top of page

TARIEVEN

  • ​Kennismaking (max. 30 minuten), kan ook telefonisch

Particulieren

  • Intake, duur sessie ca. 1,5 uur        

  • Consult, duur sessie ca. 1 uur en 15 minuten

Zakelijk

  • Intake, duur sessie ca. 1,5 uur                         

  • Consult, duur sessie ca. 1 uur en 15 minuten  

  • Rouw & Verlies op het werk
    Prijs van lezingen, trainingen, workshops
    & begeleiding groepen.

​Gratis

€100

€90

€140

€130

Op aanvraag

Bovenstaande tarieven zijn voor particulieren BTW vrijgesteld.
Voor zakelijke cliënten zijn de tarieven exclusief 21% BTW.  

Na afloop van het consult ontvangt de cliënt een factuur (of deze wordt later per post toegestuurd). Deze dient binnen 30 dagen per overboeking betaald te zijn. Het is ook mogelijk om met gepast geld het consult te betalen na het consult. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wanneer je een afspraak maakt met Vergeet Je Niet ga je akkoord met de privacy voorwaarden van Vergeet Je niet. Daarnaast hanteert Vergeet Je Niet privacy voorwaarden en cookies voor het gebruik van de website. De privacyverklaring Vergeet Je Niet, zoals hieronder opgenomen, is afgestemd en gebaseerd op de privacyverklaring van de VBAG voor aangesloten zorgverleners. 

VERGOEDINGEN

Particulieren

Mogelijk worden de consulten vergoed door je aanvullende zorgverzekering (alternatieve zorg, energetische therapie). Zie hiervoor het vergoedingenoverzicht.
Deze lijst wordt niet automatisch ververst, aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden. Wil je weten welk bedrag jouw zorgverzekeraar vergoed?
Neem dan contact op met je verzekeraar i.v.m. het door jou gekozen pakket.

Na afloop van een sessie krijg je de factuur mee of later per post toegezonden. Deze kun je per bank overmaken en vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Werknemers / Werkgevers

In het kader van de wet Poortwachter is het mogelijk dat je werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoedt. Je kunt met je werkgever en/of arbo arts overleggen of rouwbegeleiding tot de mogelijkheden behoort. 

 

foto masker.jpg
bottom of page