top of page
SandraPoels kopje thee.jpg

Hallo!

Ik ben Sandra Poels, de rouw & verliesbegeleider achter Vergeet Je Niet. De naam van mijn praktijk staat symbool voor mijn eigen tocht door het Land van Rouw. Al meerdere malen heb ik rondgedwaald in dit vreemde maar ook bijzondere land. 

Mijn Verhaal

MIJN VERHAAL

Het idee voor Vergeet Je Niet is ontstaan vanuit mijn grootste verlies en blijvende band met mijn zoon Guus. 
In 2007 overleed mijn eerste kindje, mijn zoontje Guus. Er zijn geen woorden om dit verlies te benoemen. Toen niet en nu nog steeds niet.

Wat ik wel kan benoemen is de hulp die ik indertijd kreeg van twee professionele begeleiders, een psycholoog en een magnetiseur. De psycholoog hielp mij begrijpen hoe rouw in elkaar zit, hoe het werkt. Dat ik niet gek werd, maar dat alles erbij hoort. De magnetiseur hielp me met het meer spirituele deel, hoe blijf je verbonden en mama van een kindje dat hier niet meer is? Deze combinatie is voor mij enorm helpend geweest in mijn tocht door het Land van Rouw.

Een aantal jaar later begon het idee te groeien om zelf van betekenis te willen zijn voor mensen met verlies. Professioneel begeleiden en dan het liefst in de combinatie die voor mijzelf zo helpend is geweest! Ik volgde de 4-jarige opleiding tot energetisch therapeut bij opleidingsinstituut Mens & Intuïtie en de 2-jarige post HBO opleiding tot rouw- en verliestherapeut bij Opleidingen Land van Rouw. Aanvullend behaalde ik mijn Psychosociale Basiskennis zodat mijn begeleiding voor cliënten vergoed wordt door verschillende zorgverzekeraars. 

 

Ik werk sinds vijf jaar in mijn eigen praktijk aan huis. Daarnaast werk ik als coach en strategisch adviseur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de Gemeente Eindhoven en ben ik docent bij Opleidingsinstituut Mens & Intuïtie. 

Mijn eigen verliesverhaal ervaar ik steeds weer als een meerwaarde in mijn werk.
Voor mijn cliënten en voor mijzelf!

Sandra

sandrapoels@vergeetjeniet.com

+31 (0) 641235884

 

Guus *

Guus & Sandra origineel.jpeg
bottom of page