top of page

2 jaar geleden verloor ik mijn dochter Lieke na een aanrijding door een automobiliste. In de bloei van haar leven (22 jaar) eindigde voor haar het leven en veranderde het voor mij voorgoed. Het verlies van mijn eigen kind....

Dieper verdriet als dit heb ik niet gekend. En nog steeds.

En dan.... hoe verder? Zoooooo ontzettend moeilijk! Veel steun van familie en vrienden. Advies, afleiding, een luisterend oor. Ja dat ontving ik allemaal. Toch heb ik aanvullende hulp gezocht en gelukkig gevonden bij Sandra.

Wat een lieve vrouw... een luisterend oor en vooral erg empatisch en toch heel professioneel. 

 

Sandra heeft me inzicht gegeven in alle facetten van rouw die o zo herkenbaar waren. Klinkt misschien vreemd, maar het was fijn en belangrijk dat te horen. Sandra benoemde sommige dingen m.b.v. voorbeelden, dat gaf dan weer inzicht in bepaalde problemen of klachten, bijvoorbeeld extreme vermoeidheid. Rouwen is erg zwaar. Het vergt mentaal zoveel van iemand dat het niet voor niets rouwarbeid wordt genoemd. De oefeningen die we deden om bepaalde doelen en wensen inzichtelijk te krijgen waren erg zinvol. Handvatten om me een klein beetje aan vast te kunnen houden, hoe moeilijk ook, die heeft Sandra me gegeven.

Haar professionaliteit, haar warme persoonlijkheid en het op een hele fijne manier af en toe wat vertellen over haar eigen ervaringen. Dat maakt dat ik iedere rouwende gun om de hulp van Sandra te mogen krijgen.

HEIDY, OVERLEDEN DOCHTER*

❜❜

❜❜

Afbeelding Engeltje.jpg

MARJAN, OVERLEDEN PARTNER*

Gemaakt voor Sandra, omdat ze 'zo'n engel' voor me is!

Door dingen te zeggen en aan te raken (schouders en hart) werd ik heel erg moe en tegelijk ontspannen. Ik kreeg het ook wat moeilijk (verdrietig).

Ik heb bevestiging gekregen voor mezelf, waar ik aan twijfelde en nu duidelijk is geworden. 

Ik voel me sterker om dingen aan te gaan pakken. 

ANTOINET, VERLIESERVARING OP JONGE LEEFTIJD

❜❜

❜❜

Sandra gaf me inzicht in mijn familiesysteem en de rode draad van verliezen.  Dit bracht helderheid in datgene (wat ik onbewust al voelde) wat mag gebeuren om de band met mijn moeder te versterken.

MONIQUE, VERLIES BINNEN FAMILIERELATIE

De begeleiding van Sandra gaf me rust, herkenning, meer inzicht en goede richting.

Heel mooi werk Sandra, ga zo door!
 

WIM, VERLIES VAN WERK

❜❜

❜❜

Sandra brengt haar woorden liefdevol, intens en in verbinding.

Door haar rustige en invoelende houding kreeg ik veel inzichten waar ik iets mee kan. Ik kan mijn vaders gedrag nu beter plaatsen én ik kan iets doen! Heel fijn!

RONNIE, VERLIES BINNEN FAMILIERELATIE

Jarenlang had ik veel last van maagzuur. Geen medicijn gevonden dat hielp. Tijdens een sessie met Sandra werd duidelijk dat de oorsprong hiervan in mijn rouw zat. Dit zorgde voor verkramping in mijn maag waardoor maagzuur omhoogkwam. Na 1 sessie met Sandra was dit weg en is sindsdien niet meer teruggekomen. Geweldig!

REMKO, GESTOLDE ROUW

❜❜

❜❜

Sandra kan met eenvoudige woorden heel veel inhoud geven!
 

FRANK, GESTOLDE ROUW

Sandra werkt in rust, vertrouwen en verbinding op een hele zachte manier.
Haar positieve begeleiding heeft mij inzicht in een stukje van mezelf gebracht en het gevoel dat dit stukje er mag zijn.
Het is fijn voor de wereld dat jij vanuit je eigen verlieservaring dit werk bent gaan doen!

SIMONE, DIFFUUS VERLIES

❜❜

❜❜

Sandra is een prettige en lieve vrouw. Ik kwam bij haar met veel probleemgebieden in mijn lichaam. In begeleiding bij Sandra kwam de onderliggende oorzaak (weggestopt oud verdriet) naar voren. De onrust die ik had werd omgezet in goed 'aarden'. Ik kreeg het weer warm (letterlijk) en kon weer (levens)energie voelen stromen. Ik voel me rustiger en mijn pijnklachten zijn weg. Sandra jij hoeft je niet onzeker te voelen! 

Dank je wel en complimenten. Goed gedaan!

HENRIËTTE, JONG VERLIES

Mijn eigen verlieservaring stond me in de weg om als psychosociaal therapeut op een goede manier mijn cliënten te begeleiden met een vergelijkbare hulpvraag. Sandra heeft me liefdevol en met aandacht geholpen om mijn proces aan te gaan, te doorleven en vervolgens mijn ervaring vanuit een breder perspectief te integreren in mijn leven. 

‘Anders leren vasthouden’. 

 

Sandra gaf mij vertrouwen in de kwetsbaarheid na mijn verlieservaring. Vertrouwen zodat ik tijdens de therapiesessies datgene aan kon kijken wat me geraakt heeft en wat me zo kwetsbaar maakte.

 

Inmiddels is mijn eigen verlieservaring een toegevoegde waarde voor mijn cliënten. Ik neem van de sessies bij Sandra mee dat het zo waardevol is wanneer iemand liefdevol naast je staat wanneer je op je kwetsbaarst bent.

MARJON, PSYCHOSOCIAAL THERAPEUT

❜❜

❜❜

Sandra is erg betrokken en liefdevol. Ook hoe ze gelijk na mijn hersenbloeding me bij stond. Ze koppelt goed terug en laat goed zien welke stappen ik al gemaakt heb. Sandra, dank je wel voor alle inzichten en diepgang die je gegeven hebt. Daarnaast ben je een héél lief persoon, 

Ik ben blij dat ik je tegengekomen ben! 

MARJAN,  GESTAPELD VERLIES

Sandra is op aanraden van mijn loopbaancoach op mijn pad gekomen en heeft me geholpen om een groot hoofdstuk op mijn werk te kunnen afsluiten (met in eerste instantie alle emoties van dien).

Ze is gastvrij, lief, betrokken en heeft een ontzettend goede sensor en oprechte aandacht voor wie er tegenover haar zit. Sandra laat je voelen dat je er mag zijn, met alles wat jou jóu maakt, waar je

tegenaan loopt en hoe je daarmee omgaat.

MONIQUE, WERK-GERELATEERD VERLIES

❜❜

❜❜

Sandra creëert een fijne en open leeromgeving door haar rustige uitstraling in woorden en lichaamstaal. Ze is kritisch, respectvol en werkt zorgvuldig.

Sandra weet waarover ze praat, is ervaringsdeskundige.

SILVIA,  AFSTUDEERSTAGE

Bij Sandra voel je je op je gemak en gehoord.

Er hangt een prettige en ontspannen sfeer/rust. Tijdens de sessies wordt er geluisterd waar je behoefte aan hebt en daar wordt het traject op bijgesteld.

KITTY, GESTAPELD VERLIES

❜❜

❜❜

Een traject bij Sandra is heel waardevol. Het bracht mij veel rust en inzicht in mijn situatie. Ik kan nu veel positiever in het leven staan.

Bij Sandra voelde ik me gezien en helemaal op mijn gemak.

NICOL,  GESTAPELD VERLIES

Bij Sandra vond ik warme en persoonlijke begeleiding bij mijn proces. De inzichten en emoties die ik heb mogen ervaren zijn heel waardevol geweest.

Ik sta weer dichter bij mijn vader en hierdoor dichter bij mijzelf. 

LAURA, GESTOLDE ROUW

❜❜

❜❜

Sandra neemt je mee in 'het land van rouw' en ondersteunt met een persoonlijk op maat
plan van aanpak. Waardoor je met vertrouwen in je eigen kracht weer verder op weg kunt.

S...,  VERLIES VAN BEIDE OUDERS

bottom of page